Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje VODNAR
Od 21. januarja do 18. februarja

Astrološko znemenje VODNAR - Horoskop

Vladajoči planet: Uran
Element: zrak
Dinamika: stalni
Barva: turkizna
Drag kamen: akvamarin
žival: velike ptice, ki dolgo letijo
Kovina: aluminij
Ujemanje z znaki: Dvojček, Tehtnica, Oven, Strelec
Disharmonija z znaki: Lev, Škorpijon in Bik

 

Večina Vodnark je lepih in zamišljenih na prvi pogled, poleg tega pa še zelo spremenljivih. Njene obleke so lepe in zanimive, pa tudi pogovor z njo vam bo ostal v spominu, saj je zelo zanimiva sogovornica.
V ljubezni je Vodnarka prav tako osupljiva in nasprotujoča kot v vsem svojem ostalem življenju. To dekle je zvesto v enaki meri, kot vsi stalni znaki ter odmaknjeno od čustvenosti tako kot zračni znaki. Glavni pogoj je, da jo pustite, da leta za svojimi tisočerimi opravki in zanimivimi zadevami ter da se giblje med prijatelji. Nikoli ne vežite Uranovke na dom ali na kuhinjo. Ona pripada vsem in nikomur. Če ji boste pustili svobodo gibanja boste imeli njeno brezmejno zvestobo.

Pri svojem moškem bo cenila njegovo premoženjsko stanje, predvsem pa to, da ga ljudje cenijo zaradi njegovih uspehov, doseženih s pametjo. Do nje morate biti brezkompromisno pošteni in se držati tudi svojih načel, saj je nenačelnost smrt za zvezo z Vodnarko. Zanje je telesnost prijetna zadeva, vendar ji ne daje preveč poudarka.

Nikoli ni sumničava, čeprav je njen soprog dolgo zdoma. Prevare ji morajo močno stopiti pred oči, sama jih ne bo šla ugotavljat.
Čeprav je denar ne zanima, je dovolj stvarna, da se zaveda njegove pomembnosti. Posojila so z njene strani vrnjena brez izgovorov, točno in pravočasno. Dolgov ne mara, raje plačuje z gotovino kot na kredit.

Značilna Vodnarka je navezana na svoje otroke in hkrati odmaknjena od njih. Vzela si bo čas za otroške težave in njihove domače naloge. Ker ni vzvišena se bodo otroci od nje naučili tovarištva med ljudmi in človečnosti.

ZNAMENITI VODNARJI:
Bertold Brecht, James Dean, Friedrich Goethe, Alfred Adler, Felix Mendelsohn, Wolfgang Amadeus Mozart, Kim Novak, Franklin D. Roosevelt, Jules Verne, Oton Župančič, Valentin Vodnik, Franc Saleški Finžgar, Jože Plečnik, Alice Cooper, Robbie Williams, Jennifer Aniston, Laura Dern, Matt Dilon, Bridget Fonda, Nastassja Kinski, Dragan Zivadinov.

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene