Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje VODNAR
Od 21. januarja do 18. februarja

Astrološko znemenje VODNAR - Horoskop

Vladajoči planet: Uran
Element: zrak
Dinamika: stalni
Barva: turkizna
Drag kamen: akvamarin
žival: velike ptice, ki dolgo letijo
Kovina: aluminij
Ujemanje z znaki: Dvojček, Tehtnica, Oven, Strelec
Disharmonija z znaki: Lev, Škorpijon in Bik

 

Vodnar se ne bo kar takoj podal z vami v romanco. Prijateljstvo, to da, boljšega prijatelja od njega ne boste imeli, toda ljubezen? Po njihovem mnenju ima vsak lahko dekle, ljubezen je pa nekaj drugega. Šele ko se do svojega dekleta vede kot da mu ni nič mar, je lahko ona gotova, da ga resnično zanima. Vodnar je namreč prijazen celo do popolnih neznancev, zato je res nekaj posebnega tisti, do katerega se vede hladno.

Je družaben, nikoli ni samotar, zanj je skupinsko delo nekaj samoumevnega. Poštenost in poštna igra sta mu pisana na kožo. Svoje interese ima raztresene na vse strani. Nikoli ni sebičen ali dlakocepski. Ker ima visoka in čvrsta moralna načela, se odziva predvsem daljnim in mogočnim idealom.
Zanj morate biti zanimivi, da bi ga pritegnili k temu, da vas bo opazil. Nerazkrite skrivnosti mu namreč ne dajo spati. Ljubosumnost ni njegova igra. Zaupal vam bo toliko časa, dokler tega zaupanja ne izneverite. Sam ne bo skoraj nikoli nezvest, saj ga spolnost nikoli ne prevzame v celoti. Izmed vseh znakov se on najkasneje poroči in še to z žensko, ki deli njegova zanimanja za nogomet in prerokovanje iz tarot kart,...

Denar jih ne zanima, zato imajo z njim večne težave. Varčeval bo kvečjemu za kakšno potovanje s časovnim strojem ali pa v dobrobit človeštva, za družino pa se ne bo znašel. To bo padlo na ramena njegove soproge, zato si ne bo mogla privoščiti ravno razkošja.
Ni ga bolj pozornega poslušalca za otroke v celem mestu. Vse težave, od bolečin zaradi padca do nagajanja drugih otrok, bo delil z njimi kot dober prijatelj. Poleg tega pa je še pravi čarovnik za matematiko.
Nagnjeni so k psihosomatskim boleznim, ponavadi imajo slabo cirkulacijo in težave z živčnim sistemom in hipofizo.


ZNAMENITI VODNARJI:
Bertold Brecht, James Dean, Friedrich Goethe, Alfred Adler, Felix Mendelsohn, Wolfgang Amadeus Mozart, Kim Novak, Franklin D. Roosevelt, Jules Verne, Oton Župančič, Valentin Vodnik, Franc Saleški Finžgar, Jože Plečnik, Alice Cooper, Robbie Williams, Jennifer Aniston, Laura Dern, Matt Dilon, Bridget Fonda, Nastassja Kinski, Dragan Zivadinov

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene