Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje TEHTNICA
Od 23. septembra do 23. oktobra

Astrološko znemenje TEHTNICA - Horoskop

Vladajoči planet: Venera
Element: zrak
Dinamika: kardinalni
Barva: modri odtenki, rožnata in svetlo zelena
Drag kamen: safir, žad
žival: kuščarji in majhni reptili
Kovina: baker, včasih bron
Ujemanje z znaki: Dvojček, Vodnar, Strelec in Lev
Disharmonija z znaki: Oven, Kozorog in Rak

 

Tehtnica je ženska izredno ostrega razuma s katerim se lahko postavi po robu vsakemu moškemu. Je pravi suženj poštenosti. Nagnjena je k temu, da vsako stvar trikrat premeri, da ne bi česa spregledala. Moški, ki ga bo zanimala bo v njej našel tovarištvo, prijateljstvo, ljubezen in strast. Seveda pa bo moral biti tudi on dovolj zanimiv zanjo.

Večina teh deklet Venere je zaposlena pred in po poroki. Denar potrebujejo za lepe stvari, ki jim jih le-ta lahko omogoči. Ljubijo namreč nove obleke, drage dišave, klasično glasbo in podobno.
Samotnost sovraži tako poslovno kot čustveno. Druženje ji v vseh področjih življenja zadovolji najgloblje potrebe. Nerada dela sama in še težje samotno živi. Zanjo je zakon skupna pustolovščina, katere zakonitosti so bolj zapletene in natančne od zavarovalne police.

Njen dom bo kot iz priročnikov za notranje dekoriranje. Med seboj ujemajoče se barve in slogi, vse se bo stapljalo v prijetno celoto. Prti bodo čisti, kosilo pravočasno na mizi, rožice v sredini, dobro vino in tiha glasba.

Otroci bodo z strani Tehtnice negovani in ljubljeni, toda če smo pošteni � daleč za partnerjem. Partner bo vedno zasedal največji del njenega srca. To ne pomeni, da so njeni otroci nezaželeni in zanemarjeni. Kot mati je Tehtnica nežna, toda več kot dovolj čvrsta, ko se pokaže potreba. Svoje otroke bo najprej naučila, da ne smejo biti nikoli nespoštljivi do svojih staršev.
Nekatere tehtnice se zaradi svoje ljubezni do sladkarij nagibajo k debelosti. Rada se tudi predolgo zadržuje na zabavah, kjer si vsi nazdravljajo z dobrim vincem.

ZNAMENITE TEHTNICE:
Brigitte Bardot, Eleonora Duse, Friedrich Wilhelm, Mahatma Gandhi, Friedrich Nietzsche, Oscar Wilde, Simon Gregorčič, Fran Levstik, Edvard Kocbek, Ciril Kosmač, Alicia Silverstone, Gwyneth Paltrow, Matt Damon, Catherine Zeta-Jones, Will Smith, Jean-Claude Van Damme

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene