Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje TEHTNICA
Od 23. septembra do 23. oktobra

Astrološko znemenje TEHTNICA - Horoskop

Vladajoči planet: Venera
Element: zrak
Dinamika: kardinalni
Barva: modri odtenki, rožnata in svetlo zelena
Drag kamen: safir, žad
žival: kuščarji in majhni reptili
Kovina: baker, včasih bron
Ujemanje z znaki: Dvojček, Vodnar, Strelec in Lev
Disharmonija z znaki: Oven, Kozorog in Rak

 

To je možakar, ki vam bo zastonj nudil tisočero nasvetov. Pri sebi bo imel rešitve za vse vaše težave in odgovore na vprašanja, ki vas teže. Nima pa odgovorov na dekliška hrepenenja, saj si stvari rad razloži po svoje in sicer tako, da mu ustreza. Zapeljivost Tehtnice ni enaka hipnotični moči Škorpijona. Sama po sebi je stvarna in logična, v njej ni nič nadnaravnega, nobene črne magije. Ljubezen s Tehtnico ni polna neke zmerne zanesenosti, vendar pa je moški v tem znamenju lahko tudi omamen človek, očarljiv kot poletni piknik na travi (in približno enako nevaren). Iznašel je ljubezenske avanture in jih zgradil do takšne pretanjenosti, da ostanejo Levi daleč za njim. Amorjeve puščice so njegov jedilni pribor. Dekleta, ki si ga želi, le redko ne bo pridobil. Ne glede na svoje afere sami nikoli ne bolehajo za strtim srcem. Neuslišano hrepenenje je sposoben takoj preboleti.

Nepravičnost je pojem, ki si ga Tehtnica noče in ne more privoščiti. Neodločnost, strah pred krivico ga lahko tudi požene v nepremišljene zakonske zveze, ki jim je usojena zgodnja smrt na sodišču. Najhitrejša pot do konca zveze ali pa do ločitve zakona je neurejen dom, saj umazanije in nereda ne prenese. Tudi zaprtim prostorom ni naklonjen. Sovraži zmedo in potrebuje vse življenje urejenost in sožitje.
Tehtnice nimajo zadrgnjenih mošnjičkov, raje obratno, precej široke roke so, kar se denarja tiče. On verjame v trošenje denarja za stvari, ki prinašajo lepoto in srečo v življenje.

Otrokom bo njegov čut za pravičnost samo koristil. Vedno bo skrbel, da starejši otroci ne ravnajo slabo z mlajšimi, ter da mlajši ne kvarijo igrač starejšim.
Čudno je, da se Tehtnica običajno ne veseli naraščaja v družini. Toda, ko prijokajo na svet, se sooči prednosti družinskega življenja, radosti na stara leta nasproti težavam očetovstva in se vrže v nove zadolžitve s pravim navdušenjem.
Bolezni mu pretijo v nogah in glavi.


ZNAMENITE TEHTNICE:
Brigitte Bardot, Eleonora Duse, Friedrich Wilhelm, Mahatma Gandhi, Friedrich Nietzsche, Oscar Wilde, Simon Gregorčič, Fran Levstik, Edvard Kocbek, Ciril Kosmač, Alicia Silverstone, Gwyneth Paltrow, Matt Damon, Catherine Zeta-Jones, Will Smith, Jean-Claude Van Damme...

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene