Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje STRELEC
Od 23. novembra do 21. decembra

Astrološko znemenje STRELEC - Horoskop

Vladajoči planet: Jupiter
Element: ogenj
Dinamika: nestalen
Barva: temnomodra, škrlatna
Drag kamen: topaz
žival: konji, divjačina
Kovina: kositer
Ujemanje z znaki: Oven, Lev, Vodnar in Tehtnica
Disharmonija z znaki: Dvojček, Riba in Devica

 

Strelka ne bo nikoli rekla tistega, kar pričakujete, vendar pa vam bo s svojo prijaznostjo ovila mrežo okrog srca. Njen poseben šarm je v tem, da je vedno malo preveč jasna, odkrita in poštena, ker pač vidi svet kakršen je in se ji ne zdi potrebno, da bi ga olepševali. Ni dano vsakomur, da bi spregledal svet okrog sebe in si ga znal kristalno čisto objasniti ter istočasno ostati optimist.
Vvidez Strelke vabi moške kot med, njena odkritost pa je že prav legendarna. Nikar je ne sprašujte, kako preživlja noči, kadar ni z vami, saj boste dobili pošten odgovor z opisom vseh srečanj, ki jih je odklonila. Povedala vam bo tudi, da razmišlja o tem ali ni naklonjenost, ki jo čuti do vas samo prijateljska naklonjenost in bi ne bilo bolje, da prekineta in ostaneta prijatelja.

Strelke so zelo samostojne in nasploh ne čutijo posebnih vezi do svojih staršev. Morda zato, ker toliko potujejo, da kar pozabijo, od kod pravzaprav izvirajo in ta strast jih nikoli ne mine.
Strelki nikar ne ukazujte, pač pa ji povejte, saj tega ne prenese. Ne želi si gospodarja, rada pa si je na jasnem, da nima opravka s spužvo. Z moškimi ima tako jasne in odkrite odnose, da ji je pod častjo posegati za sprenevedanjem in dolgimi pogledi izpod trepalnic. Nervozno se izogiba trajnim zvezam, da o poroki sploh ne govorimo. Rada ima kampiranje in šport, da jo boste težko odtrgali od fantovskih postav in še težje odtrgali od igre. Zelo se je vajena družiti z obema spoloma, tako da kar naravno spada tudi med fante.

Čeprav je Strelki pomivanje in pospravljanje kronično odvratno bo vse to opravila, ker je v njej nagonska potreba po lepem. Nikogar vas ne bo sram povabiti na dom, saj je kot gostiteljica boljša od Levinje, ki nikakor ni zanemarljiva.

Otroci jo bodo oboževali, sama bo imela z njimi stalen cirkus, za njih pa bo pravi prijatelj. Njeni potomci bodo lepo oblečeni, lepega obnašanja, brez kakršnega koli lepotičenja ali umetničenja. Posebej se bo v njih vtisnila njena poštenost.
Dokler Strelke ne proglašate za svojo last in je ne vežete na dom, boste imeli z njene strani tri darove: zvestobo, zaupanje in naklonjenost.
Veliko bo morala pretrpeti zaradi zobobola in glavobola, nagnjene pa so tudi k debelosti.

ZNAMENITI STRELCI:
Ludwig van Beethoven, Hector Berlioz, Maria Callas, Kristina Švedska, Winston Churchill, Walt Disney, Rainer Maria Rilke, Henry de Toulouse-Lautrec, France Prešeren, Žiga Zois, Ivana Kobilca, France Balantič, Fran Milčinski, Karel Destovnik � Kajuh, Britney Spears, Milla Jovovich, Tyra Banks, Alberto Tomba, Jure Zdovc, Magnifico, Brad Pitt, Darryl Hannah, John Malkovich, Kim Bassinger, Bruce Lee, Tina Turner, Jane Austen

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene