Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje STRELEC
Od 23. novembra do 21. decembra

Astrološko znemenje STRELEC - Horoskop

Vladajoči planet: Jupiter
Element: ogenj
Dinamika: nestalen
Barva: temnomodra, škrlatna
Drag kamen: topaz
žival: konji, divjačina
Kovina: kositer
Ujemanje z znaki: Oven, Lev, Vodnar in Tehtnica
Disharmonija z znaki: Dvojček, Riba in Devica

 

Strelci so stalno v gibanju in se opotekajo in razburjajo v vseh družbah, na katere boste naleteli. Njihovo navdušenje in radovednost sta kar nalezljiva, zato je okrog njih stalna gneča. On je optimist, da mu ni para. Njegova bujna domišljija ga pogosto privede v položaj, kjer bi vsak drug propadel, njega pa pri tem rešuje sreča, ki je ima toliko, da je že kar odvratno. Podobno je z njim v ljubezni. Sama sreča. Če je pa slučajno nima, ozdravi še preden je sploh zbolel.

V odnosu do drugih ga odbija samo nepoštenje, zato ima vedno veliko prijateljev in simpatizerjev. Strelec ne pozna zlobe, bolj je nepremišljen, silovit in nagel. Tudi v razgovoru je neposreden kot njegova simbolna puščica.

Strelec je v odnosih z ženskami površen, toda vsaj pošten. Išče predvsem začasne zveze in to do takšne mere, da je skoraj razvraten. Pogosto se pri tem zaplete v take štrene, da mora na matični urad in takrat začne bežati, kot bi se mu zmešalo.
Rad ima raznolikost in duhovne spodbude. Ne prenese pa ljubosumja niti sumničenj. Pustiti mu je treba njegov svobodnjaški duh in nikar ne dvomite v njegovo poštenje. Ne obtožujte ga lažnega obnašanja, ker če ga bo kaj polomil, vam bo to gotovo tudi sam povedal in to prvi.

Če ste njegova soproga imejte kovčke stalno pripravljene, kajti potovanja bodo označevala vajin zakon.
Otroke ima tem raje, čim starejši so, le dojenčki ga zmedejo. Strelci izjemno radi vlačijo svoje potomce v naravo, na razne športne aktivnosti. Verjetno bo bližji svojim sinovom, zato pa bo nežen s hčerkami. Otrokom bo bolj prijatelj in tovariš v igri, kot pa očetovska pojava. Če ne bodo pošteni jim kazen ne bo ušla.
Strelci so nagnjeni k debelosti zaradi svojega nagnjenja k uživanju, sicer so dobrega zdravja in izgledajo dolgo mladi.


ZNAMENITI STRELCI:
Ludwig van Beethoven, Hector Berlioz, Maria Callas, Kristina Švedska, Winston Churchill, Walt Disney, Rainer Maria Rilke, Henry de Toulouse-Lautrec, France Prešeren, Žiga Zois, Ivana Kobilca, France Balantič, Fran Milčinski, Karel Destovnik Kajuh, Britney Spears, Milla Jovovich, Tyra Banks, Alberto Tomba, Jure Zdovc, Magnifico, Brad Pitt, Darryl Hannah, John Malkovich, Kim Bassinger, Bruce Lee, Tina Turner, Jane Austen

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene