Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje ŠKORPIJON
Od 24. oktobra do 22. novembra

Astrološko znemenje �KORPIJON - Horoskop

Vladajoči planet: Pluton
Element: voda
Dinamika: stalen
Barva: temnordeča in kostanjeva
Drag kamen: opal
žival: raki, večina insektov
Kovina: železo oziroma jeklo
Ujemanje z znaki: Rak, Riba, Kozorog in Devica
Disharmonija z znaki: Bik, Lev, Vodnar

 

Škorpijonka ima v sebi globoko in skrivnostno lepoto. Ona je magnetična, ponosna, in popolnoma samozavestna. Žal ji je samo, ker ni bila rojena kot moški in jo skeli, ker nima enakih prednosti kakor jih imajo v družbi oni. Nikoli ne neodločna in omahljiva. Uspe ji ostati ženska ne da bi se zato morala odreči svoji neodvisnosti. Zato tudi ne prenese slabičev in si želi korajžne in ambiciozne moške, moške, ki ji bodo kos in na katere bo lahko ponosna. Njen izbranec mora biti nadpovprečno bister, možat in prikupen. Ona izjemno ljubi ali pa izjemno sovraži in je po znaku nagnjena k temačni strani življenja. Tuje skrivnosti rada vsrkava vase, vendar jih nikomur ne izda, niti svojemu partnerju do katerega je nezaslišano zvesta, če le on ni šlapa. Včasih je nerazumno ljubosumna, čeprav nima nobene osnove za to. Škorpijonka je posestniška, vendar pa lastnika nad seboj ne more trpeti.

Za škorpijonko poročni papir ni bistven za odnos. Nihče ji ne bo preprečil, da ne bi živela z moškim, ki ga ljubi, čeprav bodo ljudje zaradi tega do nje gojili predsodke in jo obrekovali. Merila si postavlja sama in se jih strogo drži.

Škorpijonke ljubijo svoj dom, ki se običajno sveti od čistoče in žari od udobja. Hrana je pravočasno na mizi in stvari so običajno pod čvrstim nadzorom. Pri družinskem proračunu je Plutonka popolnoma nepredvidljiva. Najprej varčuje, nato pa se spusti v razsipanje kot bi zadela na lotu.
Kadar ji kdo naredi kaj dobrega tega nikoli ne pozabi ampak vedno vrne.

Pri otrocih bo njena zadržanost nezadovoljujoča za otroke, ki pa bodo kljub temu čutili globoko navezanost do nje in imeli zato dovolj čustvene gotovosti. Zato pa bo privlekla na dan vse njihove sposobnosti, jih opogumljala na poti do dosežkov in pomagala pri naporih, ki spremljajo velika hotenja.
Veliko bo morala pretrpeti zaradi glavobolov.

ZNAMENITI ŠKORPIJONI:
Albert Camus, Fjodor Mihajlovič Dostojevski, Grace Kelly, Martin Luther, Marija Antonietta, Karl Bernhard Moltke, Pablo Picasso, Rommel, Johann Strauss, Simon Jenko, Mile Klopčič, Cene Vipotnik, Fran Miklošič, Vanessa Mae, Leonardo Di Caprio, Winona Ryder, Julia Roberts, Jodie Foster, Demi Moore, Meg Ryan.

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene