Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje ŠKORPIJON
Od 24. oktobra do 22. novembra

Astrološko znemenje �KORPIJON - Horoskop

Vladajoči planet: Pluton
Element: voda
Dinamika: stalen
Barva: temnordeča in kostanjeva
Drag kamen: opal
žival: raki, večina insektov
Kovina: železo oziroma jeklo
Ujemanje z znaki: Rak, Riba, Kozorog in Devica
Disharmonija z znaki: Bik, Lev, Vodnar

 

Žensko, ki se zaljubi v Škorpijona ne sme biti strah poželenja. To je namreč njegova temeljna lastnost. Ne nanaša se samo na ljubezen, čeprav je tam najbolj izrazito, strasten je tako pri politiki, šahu, cigaretah, hrani, življenju, smrti, kar koli si pač zamislite. Prepoznati ga je skoraj nepremostljiva ovira, ta moški je nepremagljiv. S strastnostjo in razumom vas bo povsem zmedel, saj je mojster obeh. Je več kot inteligenten, če je popoln primerek, je tudi filozofski in razglabljajoč o smislu bivanja, ter sposoben, da pride zelo blizu pravih odgovorov.

Če se le da, se bo obdal z razkošjem. Pri tem bo nagnjen k pretiravanju kakor pri vsem drugem. Ljubezenska zveza ga nikoli ne preplaši ali spravi v negotovost.
Ti možje imajo temperament, ki povzroča v svojih izbruhih trajne rane pri drugih. On mora zmagovati in to tudi počne, saj nekaj umre v njem, če izgubi, čeprav so dobri in pošteni. Samopomilovanje mu je neznano in se mu nikoli ne predaja. Pri prijateljih ima visoka merila, zato jih nima veliko. Tudi pri ljubosumju smo na nevarnih tleh, vendar pa partnerki ne dopušča, da bi tudi do njega gojila podobno čustvo. Nezvest vam ne bo, saj je izmed vseh moški ravno on tisti, ki je glede na svojo dejansko privlačnost najbolj občutljiv za laskanje in zapeljevalske trike.

Verjetno bo strog oče. Otroci se ne bodo mogli niti za milimeter izmuzniti svojim obveznostim. Lenoba in površnost jim bosta neznani besedi. Naučil jih bo spoštovati delo, pa tudi samega sebe. Ob takšnem očetu se ne bo noben otrok naučil napačnih vrednot.
Njegove najpogostejše bolezni so kašelj, bolečine v križu, srčne in ledvične bolezni.


ZNAMENITI ŠKORPIJONI:
Albert Camus, Fjodor Mihajlovič Dostojevski, Grace Kelly, Martin Luther, Marija Antonietta, Karl Bernhard Moltke, Pablo Picasso, Rommel, Johann Strauss, Simon Jenko, Mile Klopčič, Cene Vipotnik, Fran Miklošič, Vanessa Mae, Leonardo Di Caprio, Winona Ryder, Julia Roberts, Jodie Foster, Demi Moore, Meg Ryan

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene