Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje RIBI
Od 19. februarja do 20. marca

Astrološko znemenje RIBI - Horoskop

Vladajoči planet: Neptun
Element: voda
Dinamika: nestalen
Barva: morsko zelena
Drag kamen: hematit, mesečev kamen
žival: vodne živali, posebej ribe vseh vrst
Kovina: platina
Ujemanje z znaki: Rak, Škorpijon, Bik, Kozorog
Disharmonija z znaki: Devica, Dvojček, Strelec

 

Riba je nenavadno privlačna in ponavadi s svojim čarobnim ženskim vzdušjem in večno dekliškostjo povzroči takšen naval, da mora snubce odganjati z gorjačo.
Njena priljubljenost ni presenetljiva, če vemo, da nikoli ne gospoduje nad svojim izbrancem, ne pred, ne po poroki. Ribice želijo biti ženske v polnem pomenu besede in to jim ponavadi tudi uspe.

Sprostil vas bo že kratek pogovor z njo. Njen ljubi bo vedno sposoben vsega, nikoli ga ne bo trpinčila z obtožbami, ne bo zahtevala, da se povzpne prezgodaj po družbeni lestvici. Zna pa biti tudi hudo sarkastična in grenka., čeprav je večkrat nežna kot prepirljiva. Njen videz pogosto vara. Za izgledom gospodinje ali pa nemočne lepotice se skriva oster, komaj opazen, toda vešč razum. Da o notranji moči niti ne govorimo. Njena razpoloženja so spremenljiva kot marčevski vetrovi.

Pri denarju se zna zmesti, ker finančne zakonitosti ne ubogajo svojega srca, še manj pa njenih nasvetov. Če ima dom in družino je služba ne bo privlačila. Vsekakor jo bo solidno opravljala, toda njena kariera so njene sanje in njeni svojci.

Razen dela srca, kateremu gospoduje njen izbranec, bo vsega posvetila svojim otrokom. Ljubila bo vse, malenkost bolj tiste, ki so šibkejši, grši ali počasnejše pameti kot ostali. Zanje bo žrtvovala vse, samo da bo njihovo otroštvo lepše, kot je bilo njeno. Zato bo morda preveč popustljiva in bo morala sama spoznati, da disciplina mora biti.
Nadlegovale jo bodo srčne bolečine, imajo občutljive živce in kosti.

ZNAMENITE RIBE:
Johann Sebastian Bach, Frederic Chopin, Honore Daumier, Albert Einstein, Jurij Gazarin, Michelangelo, Auguste Renoir, Arthur Schopenhauer, Liz Taylor, George Washington, Josip Jurčič, Jožef Petkovšek, Dušan Pirjevec, Vladimir Bartol, Josip Stritar, Josip Murn Aleksandrov, Srečko Kosovel, Drew Barrymore, Eva Herzigova, Shaquille O`Neal, Tea Leoni, Jon Bon Jovi, Linda Fiorentino, Ivan Lendl, Garry Oldman, Sharon Stone, Bruce Willis

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene