Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje RIBI
Od 19. februarja do 20. marca

Astrološko znemenje RIBI - Horoskop

Vladajoči planet: Neptun
Element: voda
Dinamika: nestalen
Barva: morsko zelena
Drag kamen: hematit, mesečev kamen
žival: vodne živali, posebej ribe vseh vrst
Kovina: platina
Ujemanje z znaki: Rak, Škorpijon, Bik, Kozorog
Disharmonija z znaki: Devica, Dvojček, Strelec

 

Riba je lahko vse, kar si želite, da bi bil, pa tudi vse, kar si želite da ne bi. Ribe ne prepoznajo priložnosti, kdaj je plima, ki bi mu prinesla uspeh. To ne pomeni, da je šibek človek, le predolgo bulji v srebrno luno in zato zamudi zlato sonce uspeha. Tudi niso vsi sanjači, toda le preveč jih hodi po svetu z zaprtimi očmi. Ko si mora začeti služiti kruh, si ga uspe prislužiti na kupe, zakaj Neptunska notranja povezava, združena z njegovim bistrim razumom se obrne na dosegljive cilje in tam prekosi vse ostale znake.

Romantičnost je edina stvar, ki vam je pri Ribah ne bo primanjkovalo. Žal se z njo ne da kupovati plenic in novih čevljev za malčke. Čeprav je del moških Rib takšne narave, so preostali osupljivo nasprotje. Ti znajo ugotoviti kdaj se jim ponudi priložnost in jo tudi zgrabijo. Zato so za vsa dekleta vsestransko dobri partnerji.

Za Ribe je tudi značilno, da so brez predsodkov. Ribak ne bo nikoli presojal ljudi po obrazih, vedno se bo prijazno pozanimal za ozadje in si ustvaril svoje mnenje. Presuniti ga ne more nična svetu.
Preveč skupnosti pokvari Ribjo ljubezen. Da se le-ta razvije, potrebuje prostor. Ribak zelo potrebuje nekoga, ki bo cenil njegove vrline. Njihova jeza ni niti silovita, niti dolgotrajna. Posebnih izbruhov ljubosumja od njega ni pričakovati, čeprav od svoje soproge pričakuje tehnično zvestobo.

Za otroke je Ribak živa zabava. Vzel jih bo s seboj na Ribarjenje, jim pripovedoval pesmice, jih občasno poškropil z izreki kakšne posebne filozofske šole ter jih naučil stati na glavi. Disciplino bo morala držati mati, prav tako bo morala ona brisati nosove in podobne reči.
Nikoli mu ne rušite sanjarjenj. Tega ne pozabi in ne odpusti.
Nagnjen je k boleznim v glavi, hrbtu, želodcu, ledvicah in nogah.

ZNAMENITE RIBE:
Johann Sebastian Bach, Frederic Chopin, Honore Daumier, Albert Einstein, Jurij Gazarin, Michelangelo, Auguste Renoir, Arthur Schopenhauer, Liz Taylor, George Washington, Josip Jurčič, Jožef Petkovšek, Dušan Pirjevec, Vladimir Bartol, Josip Stritar, Josip Murn Aleksandrov, Srečko Kosovel, Drew Barrymore, Eva Herzigova, Shaquille O`Neal, Tea Leoni, Jon Bon Jovi, Linda Fiorentino, Ivan Lendl, Garry Oldman, Sharon Stone, Bruce Willis.

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Dnevni Horoskop med priljubljene