Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje RAK
Od 22. junija do 22. julija

Astrološko znemenje RAK - Horoskop

Vladajoči planet: Mesec
Element: voda
Dinamika: kardinalni
Barva: srebrno siva
Drag kamen: biser
žival: bitja z oklepi (školjke, raki,...)
Kovina: srebro
Ujemanje z znaki: Ribi, Škorpijon, Devica, Bik
Disharmonija z znaki: Kozorog, Tehtnica, Oven

 

Rakica je lahko mesečeva vila ali nezanesljiva ptica prismojenka. Malo so nore, rahlo otožne in imajo izjemno domišljijo. Poleg tega so prave mojstrice za ravnanje z denarjem. Mesec ji bo spravil na dan njena skrivna občutja, bližina vode bo sprostila tisoč in eno zavoro, ki se kopičijo v njenem oklepu. Njene spremembe so osupljive. Tudi Rakica ni popolna, vendar je ne smete kritizirati, zelo jo rani posmehovanje in ne prenaša zavrnitve na ljubezenskem področju. Nikoli vam ne bo povedala vsega o sebi, ker imajo Raki radi svoje skrivnosti, če se že pogovarjajo o zaupnih stvareh pa boste vi tisti, ki se bo izpovedal.
Strah jo je vsega mogočega, od tega da ni lepa, do tega, da ima grdo kožo, da ni dovolj pametna, dovolj mlada ali pa premalo zrela.


V sebi skriva sposobnosti, ki bi zasenčile tudi mojstra kuhe in kuhinja je njen najljubši prostor (razen otroške sobe). Svojega partnerja bo vedno presenečala s svojimi poslasticami. Pri tem pa jo bo vedno grizlo ali je ne ljubi več. Potrebno ji je pokazati, da je to daleč od resnice, saj ne pozna plitkih čustev in ko enkrat poseduje vaše srce je to za vedno. Potrpežljivost krasi vse ženske rojene v tem znaku. Za ljubljeno osebo bi storila in žrtvovala kar koli.

Tudi svojim otrokom bo trdna opora in varno prebivališče. Na njihovi poti jim bo pomagala s svojim razumevajočim srcem in pretanjeno naravo. Rak vlada nad materinstvom, zato bo morala paziti, da svojih otrok preveč ne razvadi. Za njeno družino ni nič dovolj dobro, zato je nekaterim otrokom zelo težko se otresti materinega zaščitništva celo ko odrasejo.
Rakica pogosto zboli za boleznimi želodca, trebušne slinavke in na prsih.


ZNAMENITI RAKI:
Rembrandt, Jean La Fontaine, Ernest Hemingway, Juš Kozak, Miran Jarc, Franc Metelko, Friderik Irenej Baraga, Liv Tyler, Ralf Schumacher, Pamela Anderson, George Michael, Tom Cruise, Kevin Bacon, Isabelle Adjani, Tom Hanks, Willem Dafoe, Sylvester Stallone, Harrison Ford

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene