Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje RAK
Od 22. junija do 22. julija

Astrološko znemenje RAK - Horoskop

Vladajoči planet: Mesec
Element: voda
Dinamika: kardinalni
Barva: srebrno siva
Drag kamen: biser
žival: bitja z oklepi (školjke, raki,...)
Kovina: srebro
Ujemanje z znaki: Ribi, Škorpijon, Devica, Bik
Disharmonija z znaki: Kozorog, Tehtnica, Oven

 

Raki nikoli ne zaupajo tujcem in so stvari, ki jih ne vedo niti njihovi najboljši prijatelji. Veliko, veliko časa in še več potrpežljivosti je treba, da jih dodobra spoznate. Kakor zna biti muhast in omahljiv, tako zmore biti zvest in občutljiv, vljuden, viteški in uglajen. Ko posveti bledi mesec se običajno začne nerazumno obnašati, saj ta planet vlada njegovemu znamenju. Spremembe njegovega razpoloženja so neverjetne. Rak ima zelo visoka merila kar se tiče zakonske družice saj se zelo boji se opeči. Po neuspešni zvezi si namreč dolgo čustveno ne opomore.


V finančno blaginjo je zaverovan skoraj toliko kot v svojo ljubezen. Denar je cilj, ki mu s skoraj pobožno zavzetostjo sledi do konca svojih dni. Ni skopuški, vendar ga ni mogoče videti zapravljati. Predvsem je varčen, pravi ekonomist.
Ko se loti kariere je vedno v konici najuspešnejših na tem področju. Zlasti na področju umetnosti, ker je zanjo zelo nadarjen.

Raki so izjemno navezani na svoje matere ali pa popolnoma odtujeni od njih. Pogostejši je prvi tip. Družinska drevesa in starinsko stilno pohištvo to dvoje nikoli ne manjka v Rakovem prebivališču.
Vsi Raki imajo materinska srca. Kot oče je dobrohoten, pozoren, sočustvujoč, potrpežljiv in razumevajoč. Za otroke mu ni žal časa, vodil jih bo na maškarade, negoval ob boleznih, pripovedoval pravljice pozno v noč To idilo skali le odraščanje, ko postanejo otroci svojeglavi in se ne naslanjajo več v vsem nanj.
Nadlegovale ga bodo bolezni srca in želodca, kašelj in krči, pa tudi bolezni jeter.

ZNAMENITI RAKI:
Rembrandt, Jean La Fontaine, Ernest Hemingway, Juš Kozak, Miran Jarc, Franc Metelko, Friderik Irenej Baraga, Liv Tyler, Ralf Schumacher, Pamela Anderson, George Michael, Tom Cruise, Kevin Bacon, Isabelle Adjani, Tom Hanks, Willem Dafoe, Sylvester Stallone, Harrison Ford

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene