Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje OVEN
Od 21. Marca do 20. Aprila

Astrološko znemenje OVEN - Horoskop

Vladajoči planet: Mars
Element: ogenj
Dinamika: kardinalni
Barva: rdeča
Drag kamen: diamant
Žival: ovca, oven
Kovina: železo
Ujemanje z znaki: Lev, Vodnar, Dvojček, Strelec
Disharmonija z znaki:.. Rak ali Kozorog

 

Za žensko Ovna ni ljubezen nikoli alfa in omega, saj se preveč zanima za življenje okoli sebe, da bi ji pomenila vse. Pogosto  je sama. Zlahka živi brez moškega, čeprav vedno potrebuje junaka svojih sanj, da lahko o njem sanjari. Zelo je samostojna, sama se oblači in si odpira vrata, pokliče taksi, mora pa biti tudi povsod prva, tista, ki začne. To velja tudi za ljubezen. Vedno ima veliko občudovalcev in oboževalcev, vendar jih pogosto niti ne opazi, ker je zazrta v Nekoga, ki ga ne more imeti. Dokler še kaj čuti do svojega partnerja je njena zvestoba nepremakljiva. Na ljudi, ki jih ljubi je zelo ponosna, vendar pogosto ljubosumna in posestniška, čeprav zase zahteva vso svobodo.

Pri delu je uspešna ne glede na to kakšno službo opravlja. Občutek brezdelja jo požene v obup. Ničesar se ne ustraši in lotila se bo vsakega opravila, če le obeta, da je zanimivo. Pogosto se ji dogajajo čudeži, ker vanje tako zelo verjame. V sebi je pogosto negotova, čeprav tega ne boste nikoli opazili navzven. Kot zakonska žena bo imela veliko konjičkov, saj je dom ne zaposli popolnoma. Nikoli ne bo hišna gospodinja, ki vljudno čaka na svojega moža, da se vrne domov, pa tudi hišna opravila ji niso ljuba. Njen otrok bo čist in zdrav, predvsem pa ljubljen. Pravljice mu bo brala sama, saj neprestano tudi sama živi v pravljičnem svetu. Iz svojih potomcev bo naredila celotne in samostojne osebnosti.

�enska Oven je lepe postave in ravno tako lepega obraza, vendar pogosto zboli na ledvicah, želodcu in je nagnjena k glavobolom. Pogosto tudi zboli na očeh.


ZNAMENITI OVNI:
Casanova, Charlie Chaplin, Louis Adamič, Jurij Šubic, Rihard Jakopič, Anica Černejeva, Tone Seliškar, Jennifer Capriati, David Coulthard, Ashley Judd, Mariah Carey, Patricia Arquette, Quentin Tarantino, Emma Thompson, Andy Garcia, Steven Seagal

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene