Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje OVEN
Od 21. Marca do 20. Aprila

Astrološko znemenje OVEN - Horoskop

Vladajoči planet: Mars
Element: ogenj
Dinamika: kardinalni
Barva: rdeča
Drag kamen: diamant
Žival: ovca, oven
Kovina: železo
Ujemanje z znaki: Lev, Vodnar, Dvojček, Strelec
Disharmonija z znaki:.. Rak ali Kozorog

 

Oven je pravi za vas, če si želite divje, burno življenje. Z njim je težko držati korak, vendar je bolje, da tako storite, saj je nestrpen s počasneši, samozavesten in predrzen. Če je oviran pri svojih željah lahko postane tudi nepotrpežljiv, nepremišljen, sebičen in zahteven. Oven zadovolji vsako partnerico z izjemo škorpijonke. Je čuten in čustven, romantičen, njegova narava ne dopušča polovičarstva, zato mora tudi v ljubezni zgoreti v celoti. Zvestejšega znaka ne boste našli. Ko ljubi, ljubi zares. Nikoli vam ne bo lagal, vendar pa morate znati obdržati njegovo naklonjenost, sicer se poda v lov na novo žensko svojih sanj.


Oven je rojen upornik, tudi brez razloga. Upira se avtoritetam, zato je na delovnem mestu večkrat kaznovan s strani svojih nadrejenih. Dokler ne doseže vodilnega položaja pogosto menja službe. Dohodkov včasih ne zna dobro razporediti, vendar uživa v ukvarjanju s finančnimi zadevami, zato mu jih raje prepustite tudi v družini. Stradali nikakor ne boste. V vlogi očeta je sanjski, čeprav velikokrat diktatorski, saj ljubi svoje otroke do te mere, da jim hoče načrtovati vse, od konjičkov do življenjske poti. Nikoli ne sme čutiti, da so vam vaš otroci pomembnejši kot on.

Vzpodbujajte njegovo neodvisnost in poskusite ublažiti njegovo nepremišljenost. Pazite, da ga ne zasenčite na službenem ali katerem drugem področju. On pa mora biti v ospredju, sicer nima za kaj živeti.
Ovni imajo občutljive noge, pa tudi glavoboli jih radi pestijo. Ne prizanese jim niti zobobol.


ZNAMENITI OVNI:
Casanova, Charlie Chaplin, Louis Adamič, Jurij Šubic, Rihard Jakopič, Anica Černejeva, Tone Seliškar, Jennifer Capriati, David Coulthard, Ashley Judd, MariahCarey, Patricia Arquette, Quentin Tarantino, Emma Thompson, Andy Garcia, Steven Seagal.

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene