Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje LEV
Od 23. julija do 23. avgusta

Astrološko znemenje LEV - Horoskop

Vladajoči planet: Sonce
Element: ogenj
Dinamika: stalni
Barva: barve sonca od vzhoda do zahoda
Drag kamen: rubin
žival: velike živali, zlasti mačke
Kovina: zlato
Ujemanje z znaki: Strelec, Oven, Tehtnica in Dvojček
Disharmonija z znaki: Vodnar, Škorpijon in Bik

 

Levinja je v svoji duši sentimentalna, je pa tudi preveč priljubljena in do njenega srca si bo treba utirati pot skozi horde oboževalcev. Če je v njenem občudovalcu kaj plemenitega ima prednost pred ostalimi, viteštvo jo vedno privlači. Rojena je za vladanje in ukazovanje ter določanje mode in vedenja. Vulgarnost in sleng levinje ne ganeta. V svojem izbrancu bo občudovala predvsem njegovo moškost, ne pa sposobnost izgovarjanja puhlic.

Narava jo je obdarila z živahnostjo, bistrino, lepoto, gracioznostjo in spolno privlačnostjo za tri druge in še malo povrhu. Nikoli je ne bo mogoče ukrotiti v gospodinjo, ki čaka na gospodarja, da se vrne domov. Kot gospodinje ne zdrže in se vržejo v prirejanje zabav in sprejemov. Kot žena je pravi biser, čeprav ni vedno zvesta.

Imeti mora službo in v njej kariero sicer oveni doma. Revščina ali samo pogled nanjo jo potre. Sama ima velikokrat težave z denarjem, saj je njen okus izbran, čeprav drag. Spodrsne ji, ko je v položaju, da lahko zapravlja za dragocenosti, pohištvo za dom, darila za prijatelje. Veliko Levinj je ljubiteljic športa in športnic, vendar raje vidijo, če jih peljete v gledališče ali v opero.

Kot mati bo otroke preplavljala z razkošnimi čustvi in široko roko. Le težko bo zapazila njihove napake, toda ko jih bo, bo dosledno obračunala z njimi. Prenekatera Levinja je sposobna razvaditi svoje otroke, pa čeprav ne varčuje z rabo kuhalnice. Z materinstvom jih ne bo dušila v njihovi samostojnosti.
Pogosto zboli na želodcu, srcu, težave pa ji povzročajo tudi zobje in izpuščaji. Tarejo jo tudi bolečine v hrbtenici.

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene