Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje LEV
Od 23. julija do 23. avgusta

Astrološko znemenje LEV - Horoskop

Vladajoči planet: Sonce
Element: ogenj
Dinamika: stalni
Barva: barve sonca od vzhoda do zahoda
Drag kamen: rubin
žival: velike živali, zlasti mačke
Kovina: zlato
Ujemanje z znaki: Strelec, Oven, Tehtnica in Dvojček
Disharmonija z znaki: Vodnar, Škorpijon in Bik

 

Lev ni nikoli plah. Pred publiko ne zardeva. Čemu, saj je to tisto, kar si želi. To je tudi najkrajša pot do njegovega srca. Bodite njegovo občinstvo. Lev je živobarven, pester, bleščeč, razkošen in večno željan, da to pokaže, razstavi in pobere aplavz. Kot snubec bo viteški in galanten, nežno zaščitniški in vzhičen. Za avanture ne potrebuje posebnih navodil in namigov. Njihova strast se odziva takoj. Ko dvori mu denar ne pomeni nič. Zelo je ljubosumen in nesrečneža, ki se spogleduje z njegovo izbranko se je pripravljen lotiti tudi s pestmi.

Lev ne prenese tekmeca ne v obliki drugega moškega ne v obliki drugega interesa.
Dokler se cela družina vrti okrog njega bo kot mož prijazen in dobrosrčen. Zelo verjetno bo svoji izbranki zvest, če ga bo le napojila z občudovanjem in ljubeznijo, sicer bo oboje poiskal drugje.
V poklicu se pogosto povzpne na vodilna mesta. Ne vzdrži, da ne bi poskusil popraviti pokvarjene stvari, tako zelo so tehnično usmerjeni in priročni.
Žal Levi nimajo veliko otrok, pa če si jih še tako žele. Veliko jih ostane brez njih ali pa imajo samo enega, kar je prava škoda, saj so prijazni, čudoviti očetje, čeprav mogoče malce preveč popustljivi, kljub temu, da potomce radi učijo lepega vedenja.

Zelo rad se ukvarja s športom, ima pa tudi nenasiten tek in ponos kot pav. Hoče ukazovati in biti ljubljen hkrati. Ves čas pa se boji, da bo propadel v svojih prizadevanjih in postal predmet poroga. Prav to je razlog za njegovo pretirano samozavest in dostojanstveno vzvišenost.
Najpogosteje zboli na želodcu, očeh in na zobeh.

ZNAMENITI LEVI:
Aleksandre Dumas st., Henry Ford, Carl Gustav Jung, Benito Mussolini, Napoleon Bonaparte, Bernard Shaw, Prežihov Voranc, Leopold Suhodolčan, Jernej Kopitar, Ben Affleck, Jennifer Lopez, Christian slater, Sandra Bullock, Pete Sampras, Wesley Snipes, Woody Harrelson, Antonio Banderas, Kevin Spacey, Madonna, Arnold Schwarzenegger

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene