Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje KOZOROG
Od 22. decembra do 20. januarja

Astrološko znemenje KOZOROG - Horoskop

Vladajoči planet: Saturn
Element: zemlja
Dinamika: kardinalni
Barva: temno siva, črna, temno rjava
Drag kamen: turkiz, ametist
žival: koze, živali s preklanimi kopiti
Kovina: svinec
Ujemanje z znaki: Bik, Devica, Ribi, Škorpijon
Disharmonija z znaki: Rak, Tehtnica, Oven

 

Značilne Kozoroginje ni. Saturnovka je lahko znanstvenica v kemičnem inštitutu, predsednica skupščine, pilot ali pa muzejski kurator. Je zelo zbrana in preračunana oseba, ki išče ustreznega moškega in ko si ga izbere ga zagrabi, na da bi se on tega sploh zavedel. Če ji ne uspe, bo raje živela sama, kot da bi se samo zaradi poroke združila z bebavim predstavnikom moškosti.

Tečaji masaže mojStil

Kozoroginje so poslovno zelo uspešne, saj si uspeha želijo tudi če se svet podre.
Njeno vedenje vas bo prepričalo, da je trdna kot skala in nepremakljiva kot most. V resnici je podvržena premnogim menjavam razpoloženja. Zato ji je težko se sprostiti v srčnih zadevah. Ne zadovolji se s površnimi znanstvi.Družabno gledano dajejo precej poudarka na običaje, pa čeprav so starinski.

Kozoroginje so lastnice neke posebne svežine. Le redko naletite na kakšno, ki ni privlačna. Istočasno pa so plahe in negotove glede svoje zunanjosti in jih boste morali vedno znova tolažiti, da jo imate radi tudi zaradi njene zunanjosti.

Svojce iskreno ljubi. Poleg tega bo odlična žena. Njen dom bo vedno tako bleščeče čist in urejen, da se bo zdelo, da so bili pri njej škrati na delu. Varčnost zanjo ne pomeni skopost, le stvarno in varčno obračanje sredstev, nikakor pa ne, da bi denar pomenil bistvo življenja.

Od njenih otrok lahko mirno pričakujemo, da bodo lepo vzgojeni, spoštovali starejše ter sorodnike in da bodo brez sledu razvajenosti ali neutemeljenega uporništva. V malčkih bo vzgajala predvsem spoštovanje in varčnost. Naučila jih bo, da morajo biti zadovoljni s tem, kar imajo, za več pa se morajo dobro pripraviti in predvsem sami potruditi.

ZNAMENITI KOZOROGI:
Konrad Adenauer, Mao Zedong, Paul Cezzane, Marlene Dietrich, Anton Aškerc, Dragotin Kette, Lili Novy, Bogomir Magajna, Matija Jama, Miha Maleš, Tiger Woods, Kate Moss, Jude Law, Michael Schumacher, Jernej Šugman, Nicholas Cage, Jim Carrey, Julianne Moore, Val Kilmer.

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene