Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje DVOJČKA
Od 22. maja do 21. junija

Astrološko znemenje DVOJCKA - Horoskop

Vladajoči planet: Merkur
Element: zrak
Dinamika: nestalen
Barva: skoraj vse, prevladuje rumena
Drag kamen: ahat
žival: ptice, papige, metulji, opice
Kovina: živo srebro
Ujemanje z znaki: Tehtnica, Vodnar, Lev in Oven
Disharmonija z znaki: Devica, Ribi

 

Kdor si želi harem žena naj se odloči za Dvojčico, tako je raznolika v sebi. Žal je, dokler ne odraste, ljubezen zanjo le ena od iger, s katerimi si krajša čas. Je živahen in vesel družabnik. Ko je v svojem veselem obdobju bo kar žarela od brezskrbnosti, duhovitih opazk in se bo pogovarjala razumno o kateri koli zadevi pod ljubim nebom. Nobena druga ženska vas ne bo tako navduševala z raznolikostjo svoje ljubezni in privlačnostjo ter šarmantnostjo. Ker imajo svetu povedati in posredovati še najmanj enkrat toliko kot drugi jim tudi poslovna uspešnost ne nudi dovolj možnosti za to, da bi se izrazile.


Večina jih je zaposlenih, saj bi doma od samote znorele. Ker ima rada negotovost in avanture ji bo vsaka nova služba nov izziv in s tem prava radost. Njena čud zahteva stalne spremembe in če njenega partnerja ni ob njej, ga pozabi hitreje kot kateri koli drugi znak. Dvojcica si resnično želi prave ljubezni, vendar se ji le-ta izmika, želi si postati mati, pa se ji tudi to izmuzne. V vsakem moškem najde drugačno popolnost in zato nemirno ves čas išče tistega, ki ima vse zanjo potrebne značilnosti.

Kot soproga bo storila vse, kar se od nje zahteva, tudi zvesta bo, dokler jo partner dovolj zanima. Ujemati se morata duhovno in telesno. Domača opravila jo dolgočasijo, gospodinjiti ne mara in postelje pušča nepostlane, posodo nepomito. Raje prebira zanimive knjige in filozofske razprave. Kot mati bo radostna in smejoča. Otroci je ne bodo ovirali, ker bo preveč zaposlena z drugimi rečmi. Če jo bodo oponašali bodo zaradi njene samostojnosti izgradili dobro osebnost.
Dvojčice so nagnjene k živčnosti, bronhitisom in astmi.


ZNAMENITI DVOJČKI:
Josephine Baker, Anna Frank, Thomas Mann, Jean-Paul Sartre, Marylin Monroe, John F Kennedy, Janez Trdina, Ilka Vašte, Ivan Grohar, Maksim Sedej, Janez Jalen, Norman Vincent Peale, Angelina Jolie, Anna Kournikova, Allanis Morissette, Rubens Barrichello, Noel Gallagher, Nicole Kidman, Lenny Kravitz, Johnny Depp

 

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene