Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje DVOJČKA
Od 22. maja do 21. junija

Astrološko znemenje DVOJCKA - Horoskop

Vladajoči planet: Merkur
Element: zrak
Dinamika: nestalen
Barva: skoraj vse, prevladuje rumena
Drag kamen: ahat
žival: ptice, papige, metulji, opice
Kovina: živo srebro
Ujemanje z znaki: Tehtnica, Vodnar, Lev in Oven
Disharmonija z znaki: Devica, Ribi

 

Dvojček ne more svoji partnerici zagotoviti gotovosti in varnosti pred presenečenji, ker jih je poln. Najbolje se je čim prej privaditi na njegov nemirni duh. Po drugi strani pa ne bo njegova partnerka nikoli sama, saj bosta ob njej kar dve osebi in obe bosta on. Dvojčki so izvrstni sogovorniki in govorniki. Imajo izjemen okus, polni so duhovitih pripomb in laskajo z neverjetno prepričljivostjo. Ne glede na ostale vplive v njegovem horoskopu pa ne more ostati danes tak, kot je bil včeraj in kakršen bo jutri. Pri tem se svoje spremenjenosti sploh ne zaveda. Dvojčku se ne smete poskušati preveč približati. Pod njegovo zunanjostjo se skriva jedro, srčika, ki pripada samo njemu in nikomur drugemu. Ženska, ki bo z njim miselno popolnoma usklajena je lahko prepričana, da ji bo ostal zvest s telesom in duhom. Pa tudi ljubosumja ne poznajo.


Dvojcki radi menjujejo prijatelje in le redko ga napadejo sentimentalni spomini na stare kraje in znance. Ker je zelo družaben sovraži samoto, zlasti če traja dalj časa.
Dvojček je nestanoviten tudi pri denarju, saj je najprej darežljive in odprte roke, nato pa skopuški in varčen. Dolgoročno bo gotovo zmagala darežljivost. Bogastvo in kopičenje dobrin jih ne zanima.

Za otroke bo prijatelj in ne strog sodnik. Še pred šolo jih bo marsičesa naučil. Radi mu bodo zaupali, ker ga skoraj nič ne preseneti in se ne odzove ostro ali svetohlinsko. Ljubiti zna brez davljenja čustev drugih. Nagnjeni so k razvajanju svojih otrok.
Dosegel bo dostojanstvo, s svojo delavnostjo pa si bo pridobil ljubezen in spoštovanje predstojnikov in sodelavcev.
Nadlegovale ga bodo bolezni pljuč, jeter, ter glavoboli in zoboboli.

ZNAMENITI DVOJČKI:
Josephine Baker, Anna Frank, Thomas Mann, Jean-Paul Sartre, Marylin Monroe, John F Kennedy, Janez Trdina, Ilka Vašte, Ivan Grohar, Maksim Sedej, Janez Jalen, Norman Vincent Peale, Angelina Jolie, Anna Kournikova, Allanis Morissette, Rubens Barrichello, Noel Gallagher, Nicole Kidman, Lenny Kravitz, Johnny Depp

 

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene