Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje DEVICA
Od 24. avgusta do 22. septembra

Astrološko znemenje DEVICA - Horoskop

Vladajoči planet: Merkur
Element: zemlja
Dinamika: nestalen
Barva: mornarsko modra, temno rjava, zelena
Drag kamen: sardoniks
žival: vse domače živali (pes, mačka,...)
Kovina: živo srebro, nikelj
Ujemanje z znaki: Kozorog, Bik, Rak in Škorpijon
Disharmonija z znaki: Dvojček, Strelec, Ribi

 

Devica, navkljub splošni predstavi, ni nežna eterična vila. Zmožna je zapustiti moža zaradi človeka, ki ga je srečala in vzljubila ob morju, imeti otroka z ljubimcem ne glede na poroko in se zoperstaviti svetu z dvignjeno glavo. Res pa je, da je v bistvu plašna, čeprav je prava ženska. Ima močno voljo in srečo zasleduje toliko časa, dokler je ne ujame. Ne potrebuje nobene pomoči, da bi živela. Merkurjevo dekle je perfekcionistka, kar pa ne pomeni, da je popolna.

Devica ima nekaj slabih lastnosti, ki so utrujajoče. Prepričana je namreč, da ga ni na svetu, ki bi znal stvari urejati tako dobro kot to počne ona. V tem se sicer le redko moti. Zoprne so tudi glede točnosti, pa tudi za norca jih ne morete imeti. Občutljiva je na obnašanje in pravilno rabo materinega jezika, ne prenaša preklinjanja in pijančevanja. Njen soprog naj se sprijazni z rednim britjem dvakrat na dan, urejeno obleko in jutranjimi in večernimi tuši. Njeno težnjo k popolnosti je najbolje obravnavati kot čednost namesto slabost.

Prijetno pri njej je, da ji lahko prepustite vse skrbi. Rade volje jih bo prevzela in dodala še nekaj svojih. Nezvesta je izjemno redko.
V njen dom je vedno lepo priti. Objel vas bo vonj čistoče, pa tudi oblačila se bo čedno in bo znala z vami govoriti o vsem mogočem.

Na njene otroke ne boste naleteli, kako smrkavi in raztrgani tekajo po soseščini.Devica je čvrst vladal svojih potomcev. Le redko ima več kot enega otroka in nekako ne potrebuje materinstva za svoje žensko poslanstvo.
Trpi za boleznimi trebuha, trebušne slinavke, jeter ter je nagnjena k prabavnim motnjam.


ZNAMENITE DEVICE:
Agatha Christie, Cesare Borgia, Sophia Loren, Johann Wolfgang von Goethe, Lev Tolstoj, Ivan Tavčar, Janko Kersnik, Fran Erjavec, Miško Kranjec, Cameron Diaz, Claudia Shiffer, River Phoenix, Jason Priestley, Salma Hayek, Goran Ivaniševič

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene