Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje DEVICA
Od 24. avgusta do 22. septembra

Astrološko znemenje DEVICA - Horoskop

Vladajoči planet: Merkur
Element: zemlja
Dinamika: nestalen
Barva: mornarsko modra, temno rjava, zelena
Drag kamen: sardoniks
žival: vse domače živali (pes, mačka,...)
Kovina: živo srebro, nikelj
Ujemanje z znaki: Kozorog, Bik, Rak in Škorpijon
Disharmonija z znaki: Dvojček, Strelec, Ribi

 

Če ste željni romantičnosti se nikar ne ogrejte za devico, ker boste ostali lačni čarobnosti in zanesenosti. Takšen moški, rojen pod vplivom Merkurja, živi v popolnoma stvarnem, praktičnem svetu in ne zna niti noče najti v njem pravljičnosti. Mogoče se boste za njegovo srce celo zastonj potegovali, saj je potreben par volov, da ga privleče v kakršno koli razmerje moški-ženska. Rojen je bil z nagonsko ljubeznijo do dela, ljubeznijo do urejenosti in discipline in naklonjenostjo za nemočne. V ljubezenski zvezi išče bolj kakovost kot količino. Mnogi fantje tega znamenja brez tegob žive samsko življenje. Brez težav se tudi prilagode pravilom discipline, pa čeprav jih ne razumejo. Avantur si ne privoščijo veliko. Njihovo pravilo je vzvišenost in odmaknjenost. Pri izbiri dekleta si bo vzel čas, ker je pri tem enako skrben in kritičen kot pri izbiri hrane ali zdravju ter delu. Od svoje izbranke zahteva predvsem, da je čista, saj sovraži umazanost in vulgarnost, ne prenese tudi prenapetega čudaštva v oblačenju in obnašanju.

Samodisciplina je del njegove narave. Zato se tudi odlikuje v poklicu, ki ga opravlja in je dober delavec. Rad se ukvarja s konjički kot so lov in ribolov, ljubi tudi glasbo in družbo ljudi.
Ko se poroči ne bo skoraj nikoli nezvest in bo za svojo družino pretrpel kar koli, čeprav po njej ne hrepeni posebno. Ko pa je dete enkrat tu, bo Devica izjemno vesten oče, ki ne bo zanemaril najmanjše obveznosti do njega. Svojih otrok ne bo razvadil, včasih celo teži k preveliki strogosti, prehudim zahtevam in prezgodnjim pričakovanjem.
Prizadenejo ga bolezni drobovja in jeter, nagnjen je k živčnosti, Devicam pa se pogosto tudi vname slepič.

ZNAMENITE DEVICE:
Agatha Christie, Cesare Borgia, Sophia Loren, Johann Wolfgang von Goethe, Lev Tolstoj, Ivan Tavčar, Janko Kersnik, Fran Erjavec, Miško Kranjec, Cameron Diaz, Claudia Shiffer, River Phoenix, Jason Priestley, Salma Hayek, Goran Ivaniševič

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene