Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje BIK
Od 21. aprila do 21. maja

Astrološko znemenje BIK - Horoskop

Vladajoči planet: Venera
Element: zemlja
Dinamika: stalni
Barva: rožnata
Drag kamen: safir, včasih smaragd
žival: govedo
Kovina: baker
Ujemanje z znaki: Devica, Kozorog, Rak, Ribi
Disharmonija z znaki: Lev, Škorpijon, Vodnar

 

Bikica je nenavadna ženska. Potrpežljivo zleze, ali pa kar skoči, čez vsako zapreko, ki se ji postavi na pot. Je sol zemlje, skupek lastnosti, ki jih večina moških zaman išče. Je vesela in ljubi zabavo. Ima silovit temperament, vendar se nikoli ne razburja brez vzroka. Je iskrena in poštena, brez ženskega sprenevedanja in igračkanja. Ima zanimive prijatelje iz umetniškega in glasbenega sveta, pa tudi politične delavce, vendar pa so vsi pravi ljudje in med njimi ne boste našli napihnjenih lutk ali votlih kipcev. Do njih je trdna in zvesta do konca.

Zanimanja Bikice ni lahko zbuditi. Kot magnet jo privlači skladnost in urejenost, kar bo občudovala tudi na svojem izbrancu. Veliko naklonjenost čuti do narave, pa tudi oblači se preprosto in elegantno. Všeč so ji barve, predvsem bogatejše, in ima izjemen čut za umetnost in glasbo. Zna tudi kuhati in k njej se splača priti na obisk s praznim želodcem. Rada živi brez naglice in ko se čuti priganjana jo to krepko razjezi.

Materinstvo ji zelo pristoji, saj se odlično staplja z njeno resno naravo in umirjenim temperamentom. Ko otroci odrastejo je do njih pogosto prezahtevna. Ne prenese lenobe in nemarnosti, zato bodo njeni potomci vedno urejeni in čisti. Pred zunanjim svetom jih bo branila ter jih učila poštenosti in poguma z lastnim zgledom.
Pogosto jo prizadenejo razne otekline, glavoboli in zoboboli ter bolezni vratu, ščitnice in kožni izpuščaji.


ZNAMENITI BIKI:
Honore de Balzac, Maria Theresia, Ivan Cankar, Maks Fabiani, Anton Janša, Kirsten Dunst, Jure Košir, Uma Thurman, Cate Blanchet, Linda Evangelista, George Clooney, Denis Rodman, Bono, Michelle Pfeiffer

 

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene