Astrolo�ki horoskop

Astrološki in Kitajski horoskop

Horoskop po znamenjih, položajih lune in nebesnih teles.


 

Horoskop za astrološko znamenje BIK
Od 21. aprila do 21. maja

Astrološko znemenje BIK - Horoskop

Vladajoči planet: Venera
Element: zemlja
Dinamika: stalni
Barva: rožnata
Drag kamen: safir, včasih smaragd
žival: govedo
Kovina: baker
Ujemanje z znaki: Devica, Kozorog, Rak, Ribi
Disharmonija z znaki: Lev, Škorpijon, Vodnar

 

Bik je miren in praktičen, z nogami trdno na tleh. Do dejanj se pripravi počasi in previdno. Vendar vse to ne pomeni, da ni romantičen. Precej časa bo porabil, da bi ugotovil katera je dekle njegovih sanj. Je zelo nežen, vljuden in zaščitniški ljubimec. Zelo je zgovoren z dotikom. Njegova izbranka naj se pripravi na razvajanja v obliki večerje ob svečah, ciganskih violinah, šopkih rož, ... Njegovi načrti za prihodnost so resni in zanj so primerna samo dekleta, ki si želijo varnosti in miru. V njem je veliko preveč samostojnosti, da bi prenašal stalno nesamostojno partnerico ali odločal v njenem imenu o malenkostih.


Njegove denarne razmere so vedno rožnate. Le redkim med njimi ne bo uspelo doseči finančne neodvisnosti, če ne celo premoženja. Nepremičnine in denar se kar lepijo nanj.
Večinoma ljubi svoj narod, nogomet, ribarjenje in življenje v naravi. Če nima teh lastnosti pa ga zanimata vsaj vrtnarjenje in dolgi sprehodi.

Kot oče je Bik pravi vzor. Zelo si bo želel sina, toda hčerke bo ljubil s posebno nežnostjo. Biki so čustveni, ljubeči, topli in razumevajoči očetje. Za otroke bo postavil visoka merila in pričakoval, da bodo znali ceniti vrednote, zlasti spoštovanje do njega, lastnino in posest.

Do svojcev je darežljiv. Najbolje mu pristaja vloga gospodarja družine in njegova žena si ne more želeti boljšega moža. Nihče je ne bo obravnaval z večjo spoštljivostjo. Zagotovljena ji je čustvena gotovost, združena z denarno brezskrbnostjo.
Bike pogosto tare glavobol in zobobol ter ledvične bolezni.

ZNAMENITI BIKI:
Honore de Balzac, Maria Theresia, Ivan Cankar, Maks Fabiani, Anton Janša, Kirsten Dunst, Jure Košir, Uma Thurman, Cate Blanchet, Linda Evangelista, George Clooney, Denis Rodman, Bono, Michelle Pfeiffer

O nas | Horoskop | Astrološki Horoskop | Kitajski Horoskop | Dnevni horoskop

    Deli z ostalimi:

    |


      Dodaj Astrološki in Kitajski Horoskop med priljubljene